Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barbie

 

Barbie ville ha sina drömmar tillbaka 

En fluffig värld där allt bäddas i rosa

I den finns hennes hjärtas prins

som kommer ridandes på en bevingad häst

och tar hennes hand i sin

Hon lyfts upp av hans starka armar

upp på hästen som galopperar mot lyckan

och så kommer de att leva lyckliga i alla sina dar

Så tror Barbie, men så är hon ju också bara

en ovanligt dum korkad blåögd docka

som inte lever i verkligheten




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-20 14:41



Bookmark and Share


  Leo Rudolphzon
Att följa led som flera går på
Finner man alldrig sitt jag
För jaget
Är mångfärgad
Bra fångat
2017-09-24

  ResenärGenomLivet VIP
Drömma och hoppas fortsätter man ändå att göra...
2017-09-23

  Lars Hedlin
Så innerligt stark
2017-09-22

  Marita Ohlquist VIP
Ett önsketänkande, kanske en flykt från den bistra verkligheten!
2017-09-20

  ULJO
Ingen bild av den sanna verkligheten
2017-09-20
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP