Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utan vatten inget liv.


Vatten

 

 

 

det porlande vattnet

som lekande smekande

letar sig fram i bäckens fåra

 

den slingrande ån 

som stilla flyter fram

mörk och gåtfull

 

vattenfallets urstarka kraft

visar naturens vildhet

otämjd av människan

 

vatten livets källa 

vattnet som släcker törst

vatten som renar kropp och själ

mirakel att detta givits människan

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-21 15:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
riktigt bra !!
2017-09-21

  Kungskobran VIP
Fint skrivet
Men vatten kan vara farligt också
Påminner mig om Falstaff Fakirs dikt

Vattnet är ett farligt gift
omger Visby stift
2017-09-21

    ej medlem längre
Så fint du skaldar här.
2017-09-21

    ej medlem längre
Bra bra. fint
2017-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP