Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl till hösten

 

 

 

det brinner en höst

vars lågor ingen kan släcka

det flammar en sky

så mäktig och grann

 

ett skådespel för naturen

att visa sin storslagenhet

det vackra och sköna

ack så ljuvligt att njuta

 

snart föreställningen är över

träden kala och nakna

av prakten intet syns mer

vi av hösten tar farväl




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-21 16:25



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Jag ser det framför mig, det är en vacker tavla du målar. Så länge den varar.
2017-09-23

  BenGust VIP
Hösten är skönare när sommaren varit mindre taskig och solfattig än den gångna.
2017-09-23

    ej medlem längre
det är ju så långt dit...:)
2017-09-21

    ej medlem längre
Men det är en bra bit dit,i alla fall här i Sunne,jag tror aldrig jag varit med om så sen höst.
2017-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP