Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


Totalt rabiat!

Totalt rabiat

Du vände dig ut och in

 

Påhopp och ifråga sättning

Men det gör desamma

 

Jag blev sårad men går vidare

 Sänder värme och förlåter

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin  2017-09-22




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 333 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-09-22 11:21



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Gott, gott!
2017-09-26

  StinaJ VIP
Bra text och bra val. Förmågan att förlåta är stort.
2017-09-26

  Maiah VIP
Viktig text, det är viktigt att förlåta
2017-09-26

    ej medlem längre
Med värme och förlåtelse blir man själv lyckligare. Bra!
2017-09-24

  Karina"Kia"
Värme,känsla och förlåta!
Är att hålla greppet glasklart livet och ignorera påhopp genom att ge en förlåtelse....

Känslosamt och snyggt jobbat<3

2017-09-23

  ResenärGenomLivet VIP
Viktigt att vi kan förlåta...fint skrivet...
2017-09-23

    ej medlem längre
Det gör vi gärna tillbaka.
Fin text Lars!
2017-09-22

  Blomma-Stjärna VIP
så klart! - fri till att gå mot något bättre än påhopp och ifråga sättning!
2017-09-22

  Ingrid Trolle
Vilken vacker dikt
om förlåtelsen.
Mycket bra, Lasse!
2017-09-22

  ULJO
älska och förlåta,
livets stora gåta.

Bra Lars

2017-09-22

  Marita Ohlquist VIP
Du har ett stort och varmt hjärta!
2017-09-22

  Marianne Räf
Bra gjort, av dig !
2017-09-22

    ej medlem längre
Att förlåta är stort.
2017-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin