Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


Dizzy tunes of silence!

Sadness bubbling up

Dizzy tunes of silence

 

Longing for that loving touch

Salty tears of burning moist

 

Well perhaps someday

You will find the path to me ?

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin  2017-10-21




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 408 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-09-22 11:27



Bookmark and Share


  Rise Little One
Hoppfulla tankar ändå!
2017-10-01

  Salvation Pepper
Hope!
2017-09-26

  StinaJ VIP
En dag så kommer lyckan, det är jag säker på.
2017-09-26

    ej medlem längre
Bra! Tonerna i texten bildar en alldeles egen melodi om längtan.
2017-09-24

  Karina"Kia"
En sorg i tonen,men lyckan till känslan kärlek vänder snart åter!

Viljan finns..bara väntans tålamod!
2017-09-23

  ResenärGenomLivet VIP
Det hoppas jag verkligen...
2017-09-23

    ej medlem längre
Såå vackert hoppfullt !
2017-09-22

  Blomma-Stjärna VIP
En salt Blues som slutar med en förhoppning - gillar!
2017-09-22

  bumerang

Skönt i textens uppgivenhet
Att den vänds till förhoppning.

Ett bra sätt att förhålla sig.
Livsvisdom att ta lärdom utav.

2017-09-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
It goes up
it goes down
life sometimes
is like a clown...
What to do?
Keep going on!

2017-09-22

  Ingrid Trolle
Säkert kommer det
snart någon på din stig
och tar dig med storm.
Var vid gott mod!
2017-09-22

  Marita Ohlquist VIP
Längtan och saknad!
2017-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin