Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku 5-7-5


Respons - Haiku

 

 

 

tack för att du finns

förgyller den gråa höst

orden som värmer




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-22 12:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt fin ju
tack
2017-09-22

  Syrran77
Så fint!
2017-09-22

  Per Drysén
Tack själv för nöjet
2017-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP