Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast

 

 

 

i mitt sinne

du smög in

i mitt minne

du fastna`

nu är du kvar därinne

jag kan ej få dig ut

gav upp till slut

så sitt du där

jag är dig när

varje timme, varje minut

tills tiden tar slut




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-09-22 17:51



Bookmark and Share


  Per Drysén
Fina minnet av fina mötet
2017-09-23

  BenGust VIP
Fast nog är det väl så att tiden är beständig, men inte kroppen.
Text med rim och reson.
2017-09-23

    ej medlem längre
rolig text
rimmad
om minnet
som etsat sig fast :)


2017-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP