Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En banal text-måhända!


Återseendet!


Min första älskling hette Pia

Jag var mycket ung då

Men jag minns hon

Luktade fint


Min andra älskling var en sydländsk skönhet

Hon lärde mig att älska


Min tredje älskling hittade en äldre man

Min fjärde älskling lät mig veta Judendomens lära

Min femte älskling ville använda mig som inseminiator

Sex och sju i all ära


Min nuvarande älskling ser mig knappt
Hon vill troligen slippa mig


Men jag begriper att jag en gång

Innan liemannen tar mig

Måste träffa henne

Som ger mitt hjärta

Den frid och värme


Jag saknat i mitt liv


Kvinnan i mitt liv.





Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 289 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-22 23:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att hitta rätt i livets snårskog är inte alltid lätt...
2017-10-01

  Peter G VIP
ja det är nog en strävan hos många att träffa en kvinna som är ens själsfrände, där hjärtan kan slå i samma takt.

en fin sak om man lyckas hitta den människan i sitt liv!

2017-09-26

  Lena Själsöga Keijser
hur
kan ditt hjärtas röst vara banal
2017-09-23

  aol
Så kan det vara man glider från realism till sin fantasi hur man kunde haft det med sin första stora kärlek, där pekar du på nåt som många bär inom sej en dröm en tanke att åter vilja nå,
2017-09-23

  Ingrid Trolle
Texten är i n t e banal.
Ofta händer det att man
satsar fel och kommer
underfund med det så
småningom. Så länge
det finns liv finns det
hopp om en ny bästa
förälskelse. Du har haft
otur.
2017-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt