Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såg på en föreläsning om porrindustrin.


Det mest förbjudna

 

 

 

de älskar varandra

hett och besinningslöst

de älskar vaginalt , analt, oralt

det är fistfucking

det är allt du kan tänka dig

och lite till

 

allt får de göra

utom detta

att kyssas

porr är porr

och mänskliga känslor

som att kyssas

är strängeligen förbjudet!

vad är människor värda?

inte mer än djur i bur

med djuriska drifter

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-23 12:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tragiskt knog
2017-09-23

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det finns så mycket som är snett...tragiskt att det ska finnas överhuvudtaget...
2017-09-23

  K.S. Sollenhag VIP
Mycket tänkvärt.
Då det är en sådan enorm industri, betyder det att konsumenterna vill ha det så, är så?
Jag tror att majoriteten av män vill ha det så och dominera i sina sexliv.
2017-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP