Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvotering av kvinnor


kvinnor bör icke kvoteras in
de bör ständigt ha förstatjing

på alla högre tillsättningar

är man orolig över kompetensbortfall
så kan mäns kompetens alltid hyras till























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-24 00:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du tilltror människorna för mycket, tror det vore bättre att vi gav löss förstatjing på alla mänskliga topptjänster och gav tusan i att hyra in eventuell kompetens
2017-09-26
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP