Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vän

 

 

 

lycka är en vän

troget vid din sida står

om det så regnar




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-25 10:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
yee handen i nöden
som finns i stunden
2017-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP