Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett telefonsamtal


50 mil

.

Kabelmeter hördes min nervositet




Fri vers av Mejja
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-05-29 11:30



Bookmark and Share


  mjuk
*L* Jaa så det kan gå....:))
2006-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Mejja