Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögner

 

 

 

du säger

"jag bryr mig inte"

den första lögnen

du säger 

"jag reser mig alltid upp"

den andra lögnen

du säger

"inget kan såra mig"

och jag vet att du ljuger igen

jag har sett människan bakom masken

jag har sett känslorna du känner

ljug för alla andra

men ljug aldrig för mig

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-26 13:18



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Personan rinner uti vasken och det finns ingen annan mask att bära den dan.
2017-09-29

    ej medlem längre

det är ett öga som alltid ser
sanningen under ytan

bra och kärlek i denna
kram <3

2017-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP