Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÅGLALÅT - tanka

Blank vattenyta

kanadagässen samlas

förenar styrkor

flyger i plogformation

kacklande mot åkrarna




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-09-26 17:16



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Levande skildring i verserna som gör det lätt för den inre projektorn att börja rulla.
2017-09-27

  Marita Ohlquist VIP
En träffsäker bild av höstens budbärare!
2017-09-27

    ej medlem längre
Jag tycker mycket om känslan och den ökande rörelsen i dikten. Som att stå där och samla kraft inför den spännande eller kanske sista flytten eller flykten.
2017-09-26

  Petter Wingren
Bra genomförd bildkedja
2017-09-26

    ej medlem längre
Du målar vackra höstbilder med dina mjuka ord..
2017-09-26

  ULJO
Tidens gång för flyttande individer
2017-09-26

  Blomma-Stjärna VIP
gässens flytt - på kornet!
2017-09-26

  Rise Little One
En vacker syn på himlen!
2017-09-26

    ej medlem längre
Mycket välskriven tanka om de bevingade, bajsbombande busarna.
2017-09-26

    ej medlem längre
Naturens värstingar tar plats....
2017-09-26

  Judas Ekholm VIP
Väldigt vacker dikt om de vingbekläddas "råttor. :)
2017-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP