Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text (melodi saknas, än så länge) om hoppet, om smärtan man ibland känner på här i livet. Om att andas och växa. - Om att få vara den man är.


Utan ansikte



Blomman utan ansikte,
hon söker sig till ljuset
skuggorna håller runt hennes
stjälk, så hårt att hon nästan kvävs

färgerna har suddats bort
fast under hennes kropp
där finns gräset, ännu grönt
--
smärtan är fortfarande kvar,
men det är också hoppet - även
fast det inte alltid verkar så

Under den ljusblåa himlen
som ibland blev grå och mulen
där stod hon i all sin prakt -
så rakryggad som hon bara kunde
under dessa omständigheter, i sin
smärta stod hon kvar - ett tag till
---
smärtan är fortfarande kvar,
men det är också hoppet - även
fast det inte alltid verkar så
---
Blomman utan ansikte,
hon söker sig till ljuset
hon står där i all sin prakt
så rakryggad som hon bara
kan, under dessa omständigheter
- I sin smärta står hon kvar,

- ett tag till




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Nina.K
Läst 565 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-27 06:06



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
Vilken vacker text !
Jag ser fram emot att höra dig sjunga.
2018-01-06

  peter markurth
Bra
2017-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K