Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novgorod

 

Rysslands vagga

är förintat av krig

Novgorod i hennes hjärta

hon älskar dig

 

Hans liv ska släckas,

evigheten är på väg

Anna böjer sig ner,

kysser kalla läppar

 

Så dö stilla,

släck ut ljusen,

Låt oss leva,

i paradiset

Hoppets stråle,

landar inom oss

Giver oss frid,

och rättfärdighet

 

Den mystiska damen,

av Silveråldern

har talat

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-27 11:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt drama
2017-09-29

  ULJO
Verkligen dramatik på hög nivå
2017-09-27

  Marita Ohlquist VIP
En dramatisk tid i Rysslands historia!

2017-09-27
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP