Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tank

just det här att jag inte tänker
därför går det
flyger

överraskande kan det inte vara för jag har inte tänkt

lava väller

det här att jag inte tänker
jag kommer inte att se
stoppet

heller




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-01 10:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det här rimmet, väller, heller: perfekt. pricken över i!
2017-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Taly