Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Turbulens

Vi står där
nakna och sårbara
påverkbara
då banden mellan människor
lösts upp

Temana för denna tid är

Individualism
istället för kollektivism

Girighet

Valfrihet
för den som kan
och har möjlighet

Samtiden så som den gestaltas
skapar vilsenhet och förvirring

I denna turbulenta tid
söker människor
efter något att tro på
något att klamra sig fast vid
som ger mening

Rörelser världen över som förmedlar enkla svar
på komplexa problem
har julafton

Det är dags att mobilisera motkrafter
och återupprätta tron
på ett samhälle för alla

Det är alla vi
som tror på demokrati
jämlikhet och yttrandefrihet




Fri vers av AA VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-27 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP