Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är havet

 

Det är havet

som tröstar 

mina tankar

 

nu när elden

blossar ut

i trädens löv

 

Det är vinden

som bär doften 

till min saknad

 

nu när livet

viskar bönen 

jag tror jag hör

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-09-29 20:19



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Vackert flammande höstbild!

Finstämd höstdikt om naturens läkande
krafter, nu när växterna blossar upp inför vintervilan... havet, elden, vinden o bönen ger dig vingar...
Meditativt...
2017-10-06

  Solstrale VIP
Varm och öm... Finstämt!
2017-10-04

  Lars Hedlin
Så bra och så fint :)
2017-10-01

  aol
Underbart skaldat,
2017-09-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Höstens färgprakt i gemenskap med själ och hjärtas längtan, fint diktat om.
2017-09-30

  Karina"Kia"
Ååå! så njutvackert skrivet om sitt lugn är nu ...Hösetns alla vackra färger som visar sig innan mörkrets period som stumt väntar in vinterns linje!

En varm dikt!
2017-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP