Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens väg

Så var det då över

min väg åter en promenad

tillbaka genom solsystemet


Inte vintergatan

utan en sommarväg

mina fötter har mjuknat




Övriga genrer av Deddis
Läst 394 gånger
Publicerad 2006-05-29 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Deddis
Deddis