Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur saknaden...

 

Ett

gammalt träd

värker sina grenar

genom minnenas dal

 

fäller blödande löv

över rötterna

som gräver 

efter de stora frågornas svar

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-09-30 22:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En både vemodig och vacker text ur din hand, applåder..
2017-10-12

  Bo Himmelsbåge
Vacker vemodspoesi om saknaden...
kanske trädet står på en kyrkogård
och är en vittförgrenad länk mellan
död och levande...
Mycket berörande!
2017-10-06

  ResenärGenomLivet VIP
Fina tankar...känner ändå att hoppet finns...
2017-10-06

    Dan Myrbeck
Mycket Fint skaldat!
2017-10-04

  Solstrale VIP
Tjusigt och vemodigt! Och Väldigt vackert!
2017-10-04

  Karina"Kia"
Livets gång och erfarenhet!

Vackert och en känsla långlivad styrka!
2017-10-02

  Minkki VIP
fint tecknat
2017-10-01

    ej medlem längre
Läser vemod och smärta i din vackra dikt.
2017-10-01

  Lars Hedlin
Stark och mycket bra..
2017-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP