Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Bråkig Gubbjävel




Han är av den typen- så att säga

En jävla jobbig primat

Av hankön


Han har levt under mitt skinn i femtiosju år

Att ingen skjutit fanskapet är en gåta

Men han har uppenbarligen

Beskydd


Han haltar runt med reumatiska besvär

Lyssnar på Ted Nugent

Knyter gubbnäven

I fickan


Av någon anledning hatar han vår samtid

Kanske han begripit egoismens vidriga

Korståg?


När jag ser hans fårade trötta ansikte i spegeln

Fylls jag av sympati

En önskan att vara

Som han

Gubbjäveln




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 345 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-01 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt