Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftertankens kranka blekhet

Så mycket
Jag skulle
Vilja ha
Ogjort

Så många
Chanser
Jag fått
Men inte
Tagit

Så många
Läppar
Jag kysst

Så många
Jag lät
Mig göra
Ont

Så lite
Jag har
Förlåtit

Men finner
Tröst
Tro
Hopp

I Eftertankens
Kranka blekhet






Fri vers av Virvelvind
Läst 343 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-10-01 12:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
denna oxå suverän.
2017-10-27

  aol
Så fint du fångar just som man var i sin
Ungdom ändå ångrar jag inget direkt för dom besluten tog jag i stunden då och trodde på dom än om man i backspegeln ser hur galet det kunde gå,
gillar din skrift och just slutet.
2017-10-23

  Tor-Björn Gustavsson VIP
De så dags nu.Att tänka efter före kan
kanske hjälpa en del.Hursomhelst.
En fin självrannsakan.
Kram. TBG.
2017-10-08

    ej medlem längre
:) klen tröst du
2017-10-08

  Petter Wingren
Alla erfarenheter kan bli till värde och mognad om vi tar vara på dom just som erfarenheter. Tänka efter före är oftast bäst men tänka till efter är inte heller så fel.
2017-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvind
Virvelvind