Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
låt


bli

låt detta bli en början
i morrn skrattar
vi igen om än aldrig så litet

glömt hur ont i magen av skratt
gör att du bara inte slutar




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-03 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly