Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ytan


skummande

skum säger du
jag skulle säga kluven
kan sörja glad

skum säger du
kluven skulle jag säga
famna och huka

vi är olika det är väl det
måste kommunicera känsla inte ord

du ser en känsla inte en annan
du förväntar sammanhang ser bara din dimension

och hur
just det
tudelad kontinuerligt livet igenom

möts vi




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-04 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly