Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanka 4/10

 

korgen på bordet

får rodnande tomater

när en röd läggs i

ser stekta gröna tomater

och får en klump i halsen

 

©tk.




Bunden vers (Tanka) av thyra
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-04 13:14



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Fint med "rodnande tomater".
2017-10-04
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra