Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖSTFRISYR - tanka

Vind rystar träden

gula blad viljelösa

åker karusell

landar på grön gräsmatta

årets sista gång kortklippt




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-10-04 16:52



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kul tanka...
2017-10-06

    ej medlem längre
Härligt lekfullt virvlar dina ord!
2017-10-06

  Rise Little One
Härlig tanka som gör mig glad!
2017-10-05

  Fem hjärtan VIP
Härligt och humoristiskt om hösten!
2017-10-04

    ej medlem längre
En härlig, humoristisk höst-tanka. :-)
2017-10-04

  M.Eta
Fin tanka om höstvirvlar!
2017-10-04

    ej medlem längre
Hösten virvlar omkring, målar med färger och formar skulpturer av nakna grenar.

2017-10-04

  ULJO
Naturen förbereder sig för vinter och vill vara festfin
2017-10-04

  Blomma-Stjärna VIP
härlig och humoristisk årstidsrelaterad tanka!
2017-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP