Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IDE - haiku

Utemöbler kläs på

ytterock av presenning

sover till våren




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-10-21 18:16



Bookmark and Share


  ULJO
Härligt tänkt
2017-10-23

  Anya VIP
Så är det. Bra bild. Gillar ytterrocken.
2017-10-22

    ej medlem längre
Hösten är längtans och vilans tid - så vacker dina ord beskriver detta.
2017-10-22

    ej medlem längre
Inbäddade i ett skyddande täcke under vintern för att tas av när det blir vår. Ibland önskar man att man själv kunde sova så.
2017-10-22

    ej medlem längre
Ja, vissa mår bäst av att gå i ide. :-)
2017-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP