Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOLSKENSSÅNG - tanka

Gråmulet väder

blå himmel mellan molnen

överraskande

solglimt på vitputsad vägg

yrvaken humla solar




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-10-09 17:34



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja instämmer med Anya här under!
2017-10-10

  Anya VIP
Men vilken fin bild av humlan som solar. du fångar sannerligen en ögonblicksbild. Blir glad av att läsa.
2017-10-10

  Fem hjärtan VIP
Åh så vackert!!!
2017-10-09

  Solstrale VIP
En liten fining... Romantiskt om hösten ...
2017-10-09

    ej medlem längre
Vilken härlig tanka! :-) Ja, en tackar för varje dag, då solen strålar och låter en njuta av dess värme oktober till trots. :-)
2017-10-09

  ResenärGenomLivet VIP
Sådana ögonblick får man ta vara på...härlig tanka...
2017-10-09

  ULJO
Bokmärke
2017-10-09

  M.Eta
Fin tanka, humlan undrar säkert vad klockan är!
2017-10-09

    ej medlem längre
Hösten trollar med vindar och solsken...
2017-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP