Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De läsare som inte är alltför purunga kanske minns ljudtestet som sändes varje dag i radio på sjuttiotalet i syfte att ställa stereohögtalarna "i fas" som det hette. I denna dikt utgår jag från detta ljudtest.


Ljudtest

Min fråga
ska nu komma
från vänster högtalare.

Mitt svar
ska nu komma
från höger högtalare.

Mitt skratt
ska nu komma
mitt emellan högtalarna.

Mitt ångestrop
ska nu komma
från en obestämd plats
i rummet.




Fri vers av Nitram P
Läst 341 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-05 22:32



Bookmark and Share


  Minkki VIP
ja, det var länge sedan... vilket gastkramande slut
2018-04-03

  stenhur VIP
Min kommentar
kommer från en synnerligen
obestämbar plats utanför rummet
men är icke desto mindre
glatt igenkännande
2018-01-26

  Jaseph
Jag berörs av den här texten. Den förmedlar föreningen av ett torrt tilltal och våra innersta känslor. Starkt!!
2017-12-02

  walborg
Riktig knorr
2017-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P