Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Lapptäcke

Vi är som två gamar,
som hackar sönder lakan i fjällen,

två gamar,
som hackar efter ro bland duvor

vi är...

( Eller är jag ensam,
så totalt,
igen!? )




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 160 gånger
Publicerad 2017-10-06 09:25



Bookmark and Share


  Torkade rosor
Du är aldrig helt ensam. Även om tyngden av ett lapptäcke kan kännas minst sagt.. tungt.
2018-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann