Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Tills

Jag älskar dig,
tills månen faller från himlen

tills solen fortrollas till stjärnglas

jag älskar dig,
tills jag öppnar mina ögon igen.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-06 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann