Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Nattetid

Duvan lever inte längre,
den förblödde sent igår,
på marken finns inte ett spår,

nattetid, flyger skuggan,

dyker ner,
mellan tegeltaken,
där, precis där,
platserna den aldrig trivdes på.

Lyfter mot månen,
så mäktig,

alltid nattetid.

Förvirrad jagar den en oersättlig frid

( och)

en skata har byggt på på min axel.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-06 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann