Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medberoende

 

 

Det är ett djupt hav,

jag druknar

Försöker simma upp till ytan,

sjunker

Får kallsupar,

försöker skrika

men vattnet väller in

In i mina lungor

pressar, ner, ner

hotar att dränka mig

Når snart botten,

snart

Då ser jag,

den utsträckta handen

Hennes leende är så varmt

hennes ögon strålar

det finns hopp i dem

Stiger uppåt

famnas av min syster

Det är över nu säger hon

nu börjar du gå

Där är den, vägen

följ den och allt blir bra 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-10-06 12:41



Bookmark and Share


  aol
Så starkt berörande skaldat, ja vad vore man utan vänner,
2017-10-09

  Lars Hedlin
berörande och stark!
2017-10-08

  ResenärGenomLivet VIP
Stark text...berör...
2017-10-06

    ej medlem längre
Sann är den som räddar från helvetet som förverkar andra. Det känns som orden håller ett stadigt tag om axlarna i "nu börjar du gå". Den som håller äger också en karta, vet vägen ...
2017-10-06

  ULJO
Viktigt med stöd från omgivningen. Det är ovärderligt med vänner
2017-10-06
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP