Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är så urtvättad baby

jag tror man ser det man vill ha och
just nu ser jag dig överallt och din urtvättade
tröja som jag vill ha slängd på golvet
dina ögon glittrar och ler mot mig
och talar ett språk som säger att allt kommer bli bra
dina händer fumlar med min ring av vita pärlor
och dina frasiga läppar får mig som lipsyl

allt är bannlysta tankar som tagit sig igenom det
filter jag trodde var så bombsäkert
men fortfarande
trots allt som är förbjudet så hade bara din
existens gjort mig trygg
bland mina skapare och deras rusdryck

och hade någon sagt åt mig att skriva vilket ord som helst
så hade det varit ditt namn som världen fått åskåda




Fri vers av glittermagi
Läst 333 gånger
Publicerad 2006-05-29 18:42



Bookmark and Share


  osams
superfin dikt,,
fastnade direkt för titeln.
2006-05-29
  > Nästa text
< Föregående

glittermagi