Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill att du försvinner som en isbit i solen

jag hoppas att du försvinner med värmen
och att flammorna från elden förgör dig och
allt som har med dig att göra

elda upp mig
elda upp mig
elda upp mig

jag skulle brinna för att rentvå din existens
från mina armband och nervtrådarna som
du bara slagit knutar på konstant




Fri vers av glittermagi
Läst 327 gånger
Publicerad 2006-06-15 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glittermagi