Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

önskelistan, tomten

jag önskade aldrig att jag fick
tonvis med blommor,
nallebjörnar
eller kärleksbrev

jag förväntade mig aldrig
dina händer mot min hud,
kvällar med solnedgång
eller att du skulle låna mig din tröja

jag trodde aldrig på
ett telefonsamtal,
din röst i mitt öra
eller på att se dig och lyckan

och jag krävde knappt
några enstaka ord
ett enda andetag
eller ens din existens

allt det där hade bara varit ett plus

det enda jag någonsin ville var bara att
du skulle ta emot mitt hjärta




Fri vers av glittermagi
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-06-05 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glittermagi