Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inatt har jag fyllt alla sprickor i mig med rödvin tillsammans med sötpojkarna på tom mage


jag ska dränka hjärtat i rödvin

sen natt tidig morgon i min stad
mitt hår luktar rök
släpper inte fram gamla tanter på bussen
ni kommer ändå finnas längre än jag

mina ben bär
fortfarande
ungdom och rivna strumpbyxor
jag hör livet
sjunga till mig
där himlen faller
på andra sidan bron




Fri vers av glitterflicka
Läst 243 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-10-06 23:52



Bookmark and Share


  i af apa
Det som dränkts kommer till slut upp på torra land... hudlöst med pulserande närvaro, bra!
2017-10-07

  Gin83
Ja visst kan det va skönt att bara dränka sig i rödvin och slappna av från alla bekymmer ibland.

Den känns aktuell och i nutid
Ett stråk av samhällsbetraktelse och väldigt målande

Gillar
2017-10-07
  > Nästa text
< Föregående

glitterflicka