Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en jävla massproduktion!

Som ett gäng improduktiva djävlar,
Står vi och glor på gårdagens
Kommunikations Tv.
Där varje liten färgprick
Blir en del av en bild
Som snabbt försvinner bort i
Intet av en massproduktion.
Och vi skriker ”Fuck you” till en
vän,
Ge dem ett finger och går hem.
Men vi lovade oss själva
Att bli snälla.
Ändå skriker vi på varandra
Bråkar och SLÅR!
Och vi sätter in atombomber
till nästa inbördeskrig...




Övriga genrer av psykofarmaka
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-05-29 18:58



Bookmark and Share


    CF
Mycket pricksäker text, jag gillar verkligen ditt sätt att beskåda världen omkring oss. Mycket bra skrivet!
2006-06-28

  stefan.g
Dina tankar är väldigt intressanta, tydliga problem som inte många tar upp, tack för läsningen. Bra skrivet föresten!
2006-05-29
  > Nästa text
< Föregående

psykofarmaka
psykofarmaka