Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sån där vardagspoet, kanske?

Vill bli som du, en sån där vardagspoet
Eller kanske fritidspoet.
(men helst av allt vill jag bli konstnärspoet när jag bli stor)

Vill bli en sån där vardagspoet med sår på sina händer, papper i bakfickan
Och kniven i väskan.
En – Jag får vara självdestruktiv!
(om jag vill lite, ibland, kanske lite mer. får faktiskt tycka att skavsår på handleder kliar)
men låt mig klia då.

Vill vara vardagspoet med penna i skavsårshand,
och ord tryckta på tungan.
(får tycka att jag är vackrast ibland även om jag vet att du är den vackraste)
Alltid.




Fri vers av psykofarmaka
Läst 369 gånger
Publicerad 2006-05-29 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

psykofarmaka
psykofarmaka