Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma, hur skulle jag kunna gå hem imorgon med?

Hur kan jag gå hem.
När jag vet att du kommer se på mig sådär,
Med missbedömande blick och trötta ögon.
Och fråga mig vart jag var igår kväll.

Du säger att du älskar mig
Och jag undrar om du verkligen gör det.
Och du säger att du saknat mig så.
Har du saknat mig, mamma.

Hur kan jag gå hem
När jag vet att de aldrig kommer bli som förr.
Varför kan vi inte bli vänner igen?
Varför kan vi inte leka med din gamla docka, den du fick av mormor.
Varför leker vi aldrig med den?

Och hur kan jag gå hem,
När jag vet att det snart kommer bli oväder hos dig.
Och du kommer vara blixt och åska
och jag ditt regn.




Övriga genrer av psykofarmaka
Läst 407 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-05-29 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

psykofarmaka
psykofarmaka