Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
politik


I\'m like Jesus in a female way.

Honfjolla
Och
Glitterflamsa
Trollar
Och somnar...
Och du var en:
6feet under tall Bunny rabbis.

Men det försvann ju lika snabbt som drömmen lämnade sitt civilstånd i mitt huvud.
Jesus dog.
Och återuppstod.
I’m like Jesus in a female way.
Du vet,
halvt nerslagen av samhället.
Men med ett sjukt huvud av tro på att jag överlever allt.

Jag är ju den goda i den här berättelsen.
Klart jag kommer till himmelen med alla dess

Mentalbehandladeflickor
Trollcherrypojkar.

Maria is high
and
Jesus is gay
Första reklamsändningen mitt i ett balanserat matsmältningsprogram.




Fri vers av psykofarmaka
Läst 377 gånger
Publicerad 2006-05-23 17:30



Bookmark and Share


  Molgan
"I’m like Jesus in a female way.
Du vet,
halvt nerslagen av samhället.
Men med ett sjukt huvud av tro på att jag överlever allt"


fina rader det där!
2006-05-23
  > Nästa text
< Föregående

psykofarmaka
psykofarmaka