Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närvaro

 

 

din närhet

får mig skälva

darra likt ett asplöv i vinden

dina ögon 

som djupa brunnar

jag faller 

dina händer

gjorda för att smeka

en kvinna

jag väntar

till du tar första steget




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-07 20:16



Bookmark and Share


  Per Drysén
Väntan och längtan
2017-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP