Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fira

 

 

den nya dagen

fira med barn och barnbarn

livets bästa fest




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-08 09:27



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla i din fina haiku...
2017-10-08

    ej medlem längre
grattis ;)
2017-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP