Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ungdomen

 

 

 

var inte min att älska

någon annans han var

känslorna var äkta

 jag var för ung

för att förstå

att inte gå mellan barken och trädet

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-08 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP