Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

signaler som viskar


en inloggad profil
uppkoppling stabil
en trådlös slängkyss
skärmen som stencil
mot det som skedde nyss

pappret strålen präntat
ett hjärta som har väntat
på allt som blivit känt
uppgifter vi hämtat
innan det har hänt

saker som vi visste
från överfört register
fragmenterade diskar
lösenord vi mister
signaler som viskar

att vi sparade vår fil
alla foton med mobil
som tar emot och sänder
typsnitt i kursiv stil
två utsträckta händer

som lagrade vårt öde
efter batteridöden
delade vår skörd
postat allas flöden
gjorde rösten hörd

fastnade som klister
när uppkoppling brister
bortblåsta vindar som piskar
fragment av telefonister
signaler som viskar




Bunden vers (Rim) av Sebastian Lind
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-08 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Lind
Sebastian Lind