Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i trädgården


rymden stod på glänt
precis intill ljusen i himlen
som tänts av värmen i ett rum

det rådde en konflikt
mellan stjärnor och skymning
och en trumma slog i kroppen
som kunde höras sen i mörkret

tiden rann ut som ett saltkar
över borrby skyline
numera nermonterad
av vinden

det tog hela dagen att vakna
då regnet skickat telegram hela natten
jag hade hängt en skjorta på tork
i trädgården




Fri vers av Sebastian Lind
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-04 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Lind
Sebastian Lind