Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild funnen på Google!


Try to stop time!

Im no fool

Remember the time befor your promesis

 

Questions of the moment

Still searching

 

Try to stop time

 And live in between the dimensions

 

And just for a while

I could Love and smile over centuries

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin  2017-10-07




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 338 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-10-08 12:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att leva mellan dimensionerna - rader jag tilltalas alldeles särskilt av!
2017-10-11

  StinaJ VIP
Fint skaldat.
2017-10-09

  genni VIP
Ta till vara på varje minut, då tror jag vi mår som bäst, kram
2017-10-08

  ResenärGenomLivet VIP
Det går inte att stoppa tiden, hur gärna man än vill...man får göra det bästa med den tiden man har...fint...
2017-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin