Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Som kristall

Månen lyser om natten,

stjärnorna är mitt tak,
nätter utan mardrömmar.

Du pratar om ett liv utan krypande,
utan gräl,

jag tror att du saknar din själ.





Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 150 gånger
Publicerad 2017-10-08 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann