Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Ljudlös

Tid kryper fram
(och)
jag känner mig ensam
(igen)

måste vara tiotusende gången
(nu)

döden visslar,
biter mig i läppen

han gör det förbannat bra
(men)
jag gråter inte ovanför mark,

det handlar om någonting
( men)
absolut inte om dig,

jag har fått för mig att hela världen kretsar runt mig
(och att)
jag aldrig någonsin kommer att överleva utan dig.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-08 15:19



Bookmark and Share


  Torkade rosor
"Han gör det förbannat bra
(men)
jag gråter inte ovan mark"

Alltså, hur förklarar man vad man tycker när ord inte räcker till?!
2018-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann